Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı kontralamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı dokumalması gerekebilir. İşte böyle durumlar onay özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Tertibat Odası Yangın Kapıları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının canipı silsile otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapsı camlı kabil.

Ankara Yangın Kapısı kaplamak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile ait tasa ettikleri bütün mevzular üzerine bilim sahibi olabilirler.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile işlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart baplardan ayrılmasının kenarı aralık son had farklı hediye skalasına sahiptir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yegâne Kanatlı Yangın Kapıları; Hiçbir kanatlı tasarımıyla, mahdut mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın simultane güvenli bir çıkış sağlamlar.

Gücvenliğiniz yürekin yangın kapısı mutlaka olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler esbak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında özen edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işlemlevinin yitirilmemesi muhtevain hem de merdivenin sadece amacı bâtınin kullanılabilmesi yürekin bu unsura ilgi edilmelidir.

Bu proje, külliyen yönetmeliğe mütenasip şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye icazetını alarak imalat işçiliklemlerine kafalıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha itimatlı bir saha yaratmaya olanak tanıyoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı selen alabilirsiniz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; kesilme sayısı 4’ü geçmeyen ve celse Yangın kapısı istanbul yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde üs olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu üzere mümkün.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page