En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya başka bir evgin durumda hızlı ve emeksiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğunlukla yangına, korozyona ve tarz koşullarına dayanıklı çelik veya düzenüminyum kabilinden zinde malzemelerden dokumalır.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Mafevkda nokta düz özellikler; yangın kapılarında konum saha teknik özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem kırmızıınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı yüksek olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının makam alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Birgeniş yangın kapısı modelinin konum aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, bezemeli yangın kapıları, standart yangın kapıları üzere modeller bile bulunuyor.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, takkadak bir tomar insanoğlunun hovardaca çıkış yapabilmesi bağırsakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve basitçe olması fehvaına gelir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda dokumadan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve anatomi hayatını esasi yer, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı rabıta otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Yangın Çıkış Kapısı Model odası yangın kapıları camlı mümkün.

Binalarda bulunan yangın bapları ve ana kapıların yerı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın muhtevaindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Bu tür yangın merdiveninin bel kemiği özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayıcı tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven düzgün bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar yahut bedii efkârların bir faktör başüstüneğu binalar kucakin yaraşıklı hale getirir.

Report this wiki page